Fælleskøkkenet

Dagens måltider tilberedes i det store fælleskøkken i Væksthuset, Baunebjergvej 550, samt i køkkenet i Sletten Legeakademi.

 

Øverst fra venstre køkkenleder Pernille, vores chauffør Niels, Ane og Suzan - nederst fra venstre Lea, Mette, Meherija og Siré

 

DAGENS MENU

 

MANDAG

Blomkålssuppe med topping af persille pesto.

Her til hj. bagt rugbrød

Eftermiddag: Solskinsboller med kyllingepølse

samt frisk frugt

 

Baby: sød kartoffel/kartoffel/blomkål

Frugt: æble/blomme/havre


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med fiskesalat, mild ost, oksepølse og frugtpålæg. Hertil finger grønt af agurk, peberfrugt og cherrytomat

Eftermiddag: Græskarkerneboller og frisk frugt

 

Baby: sød kartoffel/kartoffel/blomkål

Frugt: æble/blomme/havre


ONSDAG

Torskefrikadeller med karry dressing samt

pastasalat med årstidens grønt

Eftermiddag: grahamsbrød og frisk frugt

 

Baby: broccoli/kartoffel

Frugt: pære/spelt


TORSDAG

Pizza med kartofler, aubergine og tomat.

Her til fingergrønt af agurk, gulerod og broccoli

Eftermiddag: Groft sigtebrød med hj. lavet æble-

abrikossyltetøj uden sukker

 

Baby: broccoli/kartoffel

Frugt: pære/spelt


FREDAG

Krydrede kyllingelår. Her til ovnstegte kartofler,

bagte rodfrugter og barbecuedip

Eftermiddag: hjemmebagt knækbrød og frisk frugt

 

Baby: ris/rodfrugt

Frugt: banan

 

MANDAG

Broccolisuppe med topping af æbler og græskarkerner. Her til durumflute

Eftermiddag: Hjemmebagt rugbrød med kakao-spread og frisk frugt

 

Baby: broccoli/linse/gulerod

Frugt: bær/hirse


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med ålerøget skinke, karrysild,

Æg og avokado. Hertil råkost af gulerod og

knoldselleri, toppet med figner og æbler i tern.

Eftermiddag: Koldhævet kærnemælksbrød og frisk frugt

 

Baby: broccoli/linse/hirse

Frugt: bær/hirse


ONSDAG

Stegte sild, med kold kartoffelsalat med dild og ærter. Hertil syltede rødbeder og rugbrød

Eftermiddag: Æble-kanelboller og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/ærte/pastinak

Frugt: abrikos/æble/havre


TORSDAG

Fyldig tomatsovs, hertil fuldkorns pasta og revet ost

Eftermiddag: Rugsmækkere, leverpostej og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/ærte/pastinak

Frugt: abrikos/æble/havre


FREDAG

Frikadeller samt bulgursalat med bagte grøntsager og yoghurtdressing med hvidløg Eftermiddag: Knækbrød og frisk frugt

 

Baby: bulgur/majs/gulerod

Frugt: pære/spelt

 

 

 

MANDAG

Gulerodssuppe med ris og kokosmælk. Hertil fladbrød

Eftermiddag: Hjemmebagt rugbrød, spegepølse og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/gulerod

Frugt: pære/havre


TIRSDAG

Smør-selv rugbrød med kalkun, leverpostej m/agurk, torskerogn m/remulade og banan. Hertil fingergrønt af gulerod, hvidkål og blomkål

Eftermiddag: hvedekerneboller og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/gulerod

Frugt: pære/havre


ONSDAG

Pandestegt rødspættefilet. Hertil rissalat med agurk, peberfrugt, ærter og majs samt sauce verde

Eftermiddag: birkesboller og frisk frugt

 

Baby: gulerod/ris/peberfrugt

Frugt: æble/spelt


TORSDAG

Speltgrød med hørfrø og ristede solsikkekerner. Hertil kompot af æble og dadler

Eftermiddag: Hjemmebagt rugbrød og kyllingepølse. Hertil gulerod i stave

 

Baby: gulerod/ris/peberfrugt

Frugt: æble/spelt


FREDAG

Pasta med kødsovs med rodfrugter. Hertil revet ost

Eftermiddag: Knækbrød og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/rodfrugt

Frugt: bær

 

MANDAG

Kartoffel/porresuppe med topping af ristet bacon. Hertil timianflute

Eftermiddag: Hemmebagt rugbrød og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/porre/ærte

Frugt: bær/hirse


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med makrel i tomat m/mayo, hvidløgsost, skinke og ærtespread. Hertil råkost af gulerod, fennikel, nektarin og dadler 

Eftermiddag: Grove rosinboller og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/porre/ærte

Frugt: bær/hirse


ONSDAG

Fiskelasagne med spinat og gulerod. Hertil groft brød

Eftermiddag: rugbrød og frisk frugt

 

Baby: ris/squash/gulerod

Frugt: pære/spelt


TORSDAG

Blomkåls-curry med fuldkornsris og mynte raita

Eftermiddag:  Mange-kernebrød, mild ost samt frisk frugt

 

Baby: ris/squash/gulerod

Frugt: pære/spelt


FREDAG

Kalvegryde med bacon og svampe. Hertil kogte kartofler

Eftermiddag: hjemmebagt knækbrød og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/spidskål/blomkål

Frugt: æble/havre/dadler

 


Her kan du se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter 2017 for vores tre køkkener:

 

Fælleskøkkenet november 2017

Fælleskøkkenet april 2017

Humlebæk Børnehave

Sletten Legeakademi

Denne hjemmeside anvender cookies til at analysere og forbedre brugen og brugeroplevelsen. En cookie er en lille tekstfil, som bliver lagret på din computer.

Hvis du ikke ønsker, at der bliver lagt cookies på din computer, eller hvis du ønsker at slette cookies, der allerede ligger der, er fremgangsmåden lidt forskellig fra browser til browser. Du kan finde en vejledning til, hvordan du skal gøre på hjemmesiden: http://minecookies.org/

Læs også Fredensborg kommunes cookiepolitik

Acceptér ikke cookies Acceptér kun funktionelle cookies Acceptér alle cookies