Fælleskøkkenet

Dagens måltider tilberedes i det store fælleskøkken i Væksthuset, Baunebjergvej 550, samt i to mindre køkkener lokaliserede i henholdsvist Sletten Legeakademi og Humlebæk Børnehave.

 

Øverst fra venstre: køkkenleder Pernille, vores chauffør Niels, Mette køkkenet i Sletten Legeakademi, Gertrud Fælleskøkkenet - nederst fra venstre: Meherija og Lea Fælleskøkkenet, Susanne køkkenet i Sletten Legeakademi, Maiken køkkenet i Humlebæk Børnehave

 

DAGENS MENU

 

MANDAG

Thaisuppe med rød peber og sukkerærter. Her til fladbrød.

Eftermiddag:  hj. bagt rugbrød med spegepølse og frisk frugt

 

Baby: ris/peberfrugt/ærter

Frugt: æble/spelt


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med fiskefrikadelle m/remu, kyllingepølse, frugtpålæg og agurk. Her til salat af vintergrønt.

Eftermiddag: solsikkeboller og frisk frugt

 

Baby: ris/peberfrugt/ærter

Frugt: æble/spelt


ONSDAG 

Ristet makrelfilet med små kogte kartofler og raita.

 Eftermiddag: gulerodsboller og frisk frugt

 

Baby: bulgur/rodfrugt

Frugt: pære/havre


TORSDAG

Pitabrød med falaffel, ost i tern og grønt af revet gulerod, cherrytomat og agurk. Her til mild krydderurte dressing.

Eftermiddag: Rugbrød med kalkun og frisk frugt

 

Baby: bulgur/rodfrugt

Frugt: pære/havre


FREDAG

Frikadeller med salat af bagt hokkaido og blomkål med friskost og krydderurter. Her til friskbagt kerne rugbrød.

Eftermiddag: hj. bagt knækbrød og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/broccoli/ærte

Frugt: melon

 

MANDAG

Tomatsuppe med fuldkornspasta. Hertil durumflute

Eftermiddag: hj. bagt rugbrød med leverpostej

og frisk frugt

Baby: sød kartoffel/squash/pastinak

Frugt: æble/spelt


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med ålerøget skinke, karrysild,

æg m/tomat og avokado. Her til råkost af gulerod,

knoldselleri, toppet med figner og æbler i tern.

Eftermiddag: Græskarkernebolller

Baby: sød kartoffel/squash/pastinak

Frugt: æble/spelt


ONSDAG

Fiskefrikadeller med grøn dressing samt pastasalat

med bagte vintergrøntsager og balsamico

Eftermiddag: grahamsboller og frisk frugt

Baby: broccoli/kartoffel

Frugt: pære/havre


TORSDAG

Kartoffel/blomkålsgratin med tomatsalsa og hj.

bagt rugbrød.

Eftermiddag: Groft sigtebrød med hj. lavet æble-

Abrikossyltetøj uden sukker

Baby: broccoli/kartoffel

Frugt: pære/havre


FREDAG

Tikka masala med fuldkornsris og let dampede

gulerødder og broccoli.

Eftermiddag: hj. bagt knækbrød og frisk frugt

Baby: ris/broccoli/gulerod

Frugt: banan

 

MANDAG

Rodfrugtsuppe med topping af græsk yoghurt og ristede rugbrødsflager. Her til rugmelsflute

Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød med okse-spegepølse og frisk frugt.

Baby: rodfrugt

Frugt: blomme/æble


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med torskerognssalat, hvidløgspølse, ostehaps og agurk. Hertil finger grønt af peberfrugt, gule gulerødder og cherry tomat

Eftermiddag: Kærnemælksboller og frisk frugt

Baby: rodfrugt

Frugt: blomme/æble


ONSDAG

Fiskelasagne med laks og årstidens grønt. Her til   let dampede blomkål, gulerødder og broccoli.

Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød. Her til hummus med gulerod og cashewnødder

Baby: Mos af linser/gulerod/kål

Frugt: bær/havre


TORSDAG

Fuldkornstærte med squash, gulerod og løg. Hertil fingergrønt af glaskål og agurk samt avokadodip

Eftermiddag: Rugsmækkere og frisk frugt.

Baby: Mos af linser/gulerod/kål

Frugt: bær/havre


FREDAG

Paprikagryde med kalvekød og årstidens grønt. Her til kogte kartofler.

Eftermiddag: Hj. bagt knækbrød og finger grønt af broccoli, blomkål og tomat

Baby: Mos af kartoffel/broccoli

Frugt: banan

 

MANDAG

Gulerodssuppe med ris og kokosmælk. Hertil fladbrød.

Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød, ost i skiver og frisk frugt.

Baby: kartoffel/gulerod

Frugt: pære/havre


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med kalkun, leverpostej m/agurk, makrel i tomat og banan. Her til fingergrønt af broccoli, gulerod og blomkål.

Eftermiddag: kerneboller og frisk frugt

Baby: kartoffel/gulerod

Frugt: pære/havre


ONSDAG

Pandestegt rødspættefilet. Her til rissalat med agurk, peberfrugt, ærter og majs samt sauce verde.

Eftermiddag: birkesboller og frisk frugt

Baby: gulerod/ris/peberfrugt

Frugt: æble/spelt


TORSDAG

Speltgrød med hørfrø og ristede solsikkekerner. Hertil kompot af æble og dadler

Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød og oksespegepølse. Her til frisk frugt

Baby: gulerod/ris/peberfrugt

Frugt: æble/spelt


FREDAG

Pasta bolognese med rodfrugter. Her til revet ost.

Eftermiddag: Knækbrød og frisk frugt

Baby: kartoffel/rodfrugt

Frugt: bær

 

MANDAG

Kartoffel/porresuppe med topping af ristet bacon. Her til timianflute

Eftermiddag: Hj.bagt rugbrød med kyllingepølse. Her til frisk frugt

Baby: kartoffel/porre

Frugt: banan


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med laksesalat med friske krydderurter, spegepølse, kartoffel m/mayo og tomat. Her til vinter coleslaw.  

Eftermiddag: Grove rosinboller og frisk frugt

Baby: kartoffel/porre

Frugt: banan


ONSDAG

Dampet ising i karrysovs toppet med friske æbler i tern. Her til fuldkornsris og dampet broccoli.

Eftermiddag: hvedekerneboller og frisk frugt

Baby: kartoffel/squash/pastinak

Frugt: abrikos/æble


TORSDAG

Squashfrikadeller med ovnstegte kartofler/rodfrugter. Her til hvidløgsdressing.

Eftermiddag:  rugbrødsboller mild ost og frisk frugt

Baby: kartoffel/squash/pastinak

Frugt: abrikos/æble


FREDAG

Okseragout med mashed-potatos og syltede rødbeder.

Eftermiddag: hj. bagt knækbrød og frisk frugt

Baby: kartoffel/spidskål

Frugt: æble/havre

 


Her kan du se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter 2017 for vores tre køkkener:

 

Fælleskøkkenet november 2017

Fælleskøkkenet april 2017

Humlebæk Børnehave

Sletten Legeakademi

Acceptér cookies

Denne hjemmeside gør brug af cookies. Vi bruger cookies til at lære, hvordan hjemmesiden bliver anvendt, så vi kan forbedre brugervenligheden.

Når du har accepteret cookies, kan du altid fjerne dem igen ved at slette dem i din browser.