Fælleskøkkenet

Dagens måltider tilberedes i det store fælleskøkken i Væksthuset, Baunebjergvej 550, samt i køkkenet i Sletten Legeakademi.

 

Øverst fra venstre køkkenleder Pernille, vores chauffør Niels, Ane og Suzan - nederst fra venstre Lea, Mette, Meherija og Siré

 

DAGENS MENU

 

MANDAG
Gulerodssuppe med, friske krydderurter,
kokosmælk og ris. Hertil naanbrød.
Eftermiddag: hj. bagt rugbrød, mild ost og
frisk frugt

Baby: ris, gulerod/selleri
Frugt: æble/bær


TIRSDAG
Smør selv rugbrød med kogte æg, rejer m/mayo,
karse, leverpostej og spegepølse.

Eftermiddag: grove kanelboller og
frisk frugt
Baby: kartoffel, kål
Frugt: hirse/blommer


ONSDAG

Stegt rødspættefilet m/persillesovs, spæde
gulerødder og nye kartofler.
Eftermiddag: spinat/squashboller og frisk frugt

Baby: kartoffel/fennikel/spinat
Frugt: bær/havre


TORSDAG
Bulgursalat med årstidens grønt og feta.
Her til falafler og hvidløgsdressing
Eftermiddag: Ølandshvedebrød, kyllingepølse og
frisk frugt

Baby: bulgur, ærte, gulerod
Frugt: melon


FREDAG
Italienske kødboller i tomat basilikumsovs med fuldkornspasta. Her til revet ost
Eftermiddag: Hj.lavet koldskål, ristede havregryn
og nye danske jordbær

Baby: kartofler/spidskål/ærte
frugt: koldskål

 

MANDAG
Asparges suppe med hvide og grønne arparges. Her til mild pesto og ristede brødstænger.  
Eftermiddag: Groft sigtebrød, ålerøget skinke og frisk frugt.

Baby: Mos af blomkål/kartoffel
Frugt: gulerod/æble/spelt


TIRSDAG
Smør selv rugbrød med nye kartofler, sommersalat, kalkun og tomat. Hertil tre slags finger grønt.
Eftermiddag: rosinboller og frisk frugt

Baby: Mos af ris/pastinak/squash
Frugt: sommerbær


ONSDAG

Tærte med fuldkorn og fyld af røget laks og sommer kål. Her til to slags friske tomater og små agurker
Eftermiddag: Rugbrød, her til hj. lavet syltetøj af sommerbær, sødet med dadler

Baby: Mos af kartoffel, broccoli
Frugt: blomme/æble


TORSDAG
Mild chili sin carne med ris, friske krydderurter og græsk yoghurt  
Eftermiddag: Rugklappere med hj. rørt pikantost samt frisk frugt

Baby: Mos af bønner/gulerod/butternut squash
Frugt: melon


FREDAG
Kyllingefrikassé med nye kartofler, spidskål og
kørvel
Eftermiddag: Hj. bagt knækbrød samt frisk frugt

Baby: Mos af kartoffel/broccoli/ærte
Frugt: banan

 

MANDAG
Cremet sommer-suppe med squash, ærter og gulerod. Her til durum flute
Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød med leverpostej og frisk frugt

Baby: gulerod/kartoffel/ærte
Frugt: pære/spelt


TIRSDAG
Smør selv rugbrød med karry sild, kogte æg
spegepølse, agurk og gulerodshummus
Eftermiddag: kærnemælksboller og frisk frugt

Baby: linse/gulerod/broccoli
Frugt: blomme/bær


ONSDAG
Torskefrikadeller med hj. rørt remulade, rugbrød og tre slags fingergrønt
Eftermiddag: A38 med melonsalat og musli

Baby: bulgur/squash/broccoli
Frugt: æble/jordbær/havre


TORSDAG
Pastasalat med årstidens grønt, kylling i strimler samt sauce verde. Til mindste børn, desuden brød.
Eftermiddag: græskarkerne-boller og frisk frugt

Baby: bulgur/squash/broccoli
Frugt: æble/jordbær/spelt


FREDAG
Kylling i karry med ris. Her til dampede gulerødder og hj. lavet mango chutney
Eftermiddag: hj.bagt knækbrød og frisk frugt

Baby: ris/gulerod/majs
Frugt: æble/figen

 

MANDAG
Kartoffel/jordskoksuppe. Her til topping af friskhakket tomat, agurk og purløg. Her til ølands-hvedeflute
Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød, ostehaps og frugt

Baby: kartoffel/jordskok
Frugt: sommerbær/havre


TIRSDAG
Smør selv rugbrød med makrel i tomat m/mayo, hønse-kødpølse, leverpostej m/agurk samt banan. Her til mild råkost. Mindstebørn - fingergrønt
Eftermiddag: trekornsboller samt frisk frugt

Baby: linse/blomkål
Frugt: blommer/æble


ONSDAG
”Fiskefingre” af paneret torsk, hertil ovnstegte kartofler med friske krydderurter, tre slags peberfrugt og sauce tatar
Eftermiddag: squashboller og frisk frugt

Baby: kartoffel, fennikel, gulerod
Frugt: pære/spelt


TORSDAG

Æggekage med årstidens grønt, hj. bagt rugbrød og rød pesto.
Eftermiddag: grahamsbrød, her til spegepølse samt frisk frugt

Baby: ris/peberfrugt/majs
Frugt: melon


FREDAG
Pasta bolognese. Her til frisk revet parmesan.
Eftermiddag: knækbrød og frisk frugt

Baby: bulgur, selleri, ærte
Frugt: sommerbær

 


Her kan du se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter 2017 for vores tre køkkener:

 

Fælleskøkkenet november 2017

Fælleskøkkenet april 2017

Humlebæk Børnehave

Sletten Legeakademi

Denne hjemmeside anvender cookies til at analysere og forbedre brugen og brugeroplevelsen. En cookie er en lille tekstfil, som bliver lagret på din computer.

Hvis du ikke ønsker, at der bliver lagt cookies på din computer, eller hvis du ønsker at slette cookies, der allerede ligger der, er fremgangsmåden lidt forskellig fra browser til browser. Du kan finde en vejledning til, hvordan du skal gøre på hjemmesiden: http://minecookies.org/

Læs også Fredensborg kommunes cookiepolitik

Acceptér ikke cookies Acceptér kun funktionelle cookies Acceptér alle cookies