Dagens måltider tilberedes i det store fælleskøkken i Væksthuset, Baunebjergvej 550, samt i to mindre køkkener lokaliserede i henholdsvist Sletten Legeakademi og Humlebæk Børnehave.

 

DAGENS MENU

 

MANDAG

Tomatsuppe med pasta. Her til revet ost og friskbagte flute krydret med oregano Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød med kyllingepølse og frisk frugt

Baby: Kartoffel/ærte

Frugt: nektarin/havre


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med makrel i tomat, leverpostej med rødbede, ostehaps og banan. Hertil råkost af gulerod, squash, appelsin og rosiner

Eftermiddag: Ølandshvedeboller og frisk frugt

Baby: Kartoffel/ærte

Frugt: nektarin/havre


ONSDAG

Ovn bagt laks med ovn stegte rodfrugter og krydderurte dip

Eftermiddag: Speltboller og frisk frugt

 

Baby: rodfrugt

Frugt: pære/spelt


TORSDAG

Eftermiddag: Fuldkornsgrød af hvedekerner, rug-flager og havregryn. Sødet med tørrede abrikoser. Hertil topping af friske sommerbær og melon.

Eftermiddag:  Hj. bagt rugbrød med spegepølse. Her til grønt af tomat, agurk og broccoli

 Baby: rodfrugt

Frugt: pære/spelt


FREDAG

Frikadeller og spidskommen. Her til pastasalat med tomat, agurk, ærter og æbler samt fetadressing.

Eftermiddag: Knækbrød, smøreost og frisk frugt

 

Baby: ris/gulerod

Frugt: sommerbær

 

MANDAG

Ærtesuppe rørt med fløde. Her til topping af frisk

tomat og agurk samt grovflute

Eftermiddag: hj. bagt rugbrød med kyllingepølse

og frisk frugt

 

Baby: ærte/kartoffel

Frugt: æble/blomme


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med makrel i tomat m/mayo,

Ålerøget skinke, ostehaps og hj. lavet frugtpålæg.

Hertil råkost af fintrevet sommerkål, gulerod,

Rosiner og æbler i tern.

Eftermiddag:  grove solsikkeboller og frisk frugt

 

Baby: ærte/kartoffel

Frugt: æble/blomme


ONSDAG

Fiskefrikadeller og rissalat med agurk, tomat og gul

peber. Hertil mild fetadressing med krydderurter.

Eftermiddag:  Hj. bagt rugbrød med leverpostej

og frisk frugt

 

Baby: gulerod, og kartoffel

Frugt: fersken/havre


TORSDAG

Grøntsagstærte med broccoli og forårsløg. Hertil

Gomadip og fingergrønt af gulerod, agurk og glaskål

Eftermiddag: Groft sødmælksfranskbrød og

frisk frugt

 

Baby: gulerod, og kartoffel

Frugt: fersken/havre


FREDAG

Kyllingekrebinetter med små nye kartofler, timian

stegte grøntsager og persilledip.

Eftermiddag: hj. lavet koldskål med ristede

havregryn og honningmelon i tern

 

Baby: ris og sommergrønt

Frugt: æble/abrikos

 

 

MANDAG

Gulerod-karry suppe med ris. Hertil topping af finthakket sommer æbler. Her til hj. bagt rugbrød.

Eftermiddag:  foccacia med tomat og ost samt frisk frugt.  

 

Baby: gulerod/jordskok/kartoffel

Frugt: sommerbær


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med hj. lavet rejesalat, okse-spegepølse, flødeost og agurk. Her til finger grønt af cherrytomat, gulerod og blomkål

Eftermiddag: Æbleboller og frisk frugt

 

Baby: jordskok/gulerod/kartoffel

Frugt: sommerbær


ONSDAG

Fiskefilet med hj.lavet remulade, citron, sprød salat, tomat, peberfrugt og agurk. Her til hj. bagt rugbrød.

Eftermiddag: Græskarkerne boller og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/majs/blomkål

Frugt: pære/spelt


TORSDAG

Pastasalat med feta, soltørrede tomater, agurk, majs, oliven og ristede kikærter. Her til brade-pandebrød med rosmarin og hvidløgsdressing

Eftermiddag: Rugbrødsboller, kalkunpølse og frisk frugt.

Baby: kartoffel/majs/blomkål

Frugt: pære/spelt


FREDAG

Spicy kødboller i tomatsovs med ris. Her til dampet broccoli.

Eftermiddag: Knækbrød og frisk frugt

 

Baby: Mos af ris/broccoli

Frugt: banan

 

MANDAG

Kartoffel/porresuppe. Hertil hj. lavet tomatsalsa og durumflute.

Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød med hvidløgsost og frisk frugt.

 

Baby: Kartoffel/porre/æble

Frugt: blomme/spelt


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med æggesalat, frisk tomat, oksespegepølse og banan. Hertil finger grønt af peberfrugt, broccoli og gulerod.

Eftermiddag: hvedekerneboller og frisk frugt

 

Baby: Kartoffel/porre/æble

Frugt: blomme/spelt


ONSDAG

Torsk i karry med jordskokker. Her til bulgur og hj. lavet blommechutney.

Eftermiddag: Mange-kernebrød og frisk frugt

 

Baby: gulerod/jordskok/bulgur

Frugt: fersken/havre


TORSDAG

Speltgrød med smørristede speltkerner samt melon og jordbær

Eftermiddag: squashboller, kyllingepølse og frisk frugt

 

Baby: gulerod/jordskok/bulgur

Frugt: fersken/havre


FREDAG

Frikadeller og kold kartoffelsalat m/friske ærter, radise, cherrytomat og krydderurte-dressing.

Eftermiddag: Hj. bagt knækbrød og fingergrønt af blommetomat, agurk og friske majs.

 

Baby: Mos af kartoffel/gulerod/majs

Frugt: melon

 

MANDAG

Hokkaidosuppe med topping af ristede græskar-kerner, æbler og græsk yoghurt. Her til grovbrød.

Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød med lamme-spegepølse og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/ærte/blomkål

Frugt: æble/hirse


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med hj. lavet sildepostej,  kalkun m/pickles, gulerodsspread og mild ost. Her til råkost af blomkål, pære, ærter med mild olie- eddike dressing

Eftermiddag: Ølandshvedeboller og frisk frugt

 

Baby: Kartoffel/ærte/blomkål

Frugt: hirse/æble


ONSDAG

Rødspættefilet i fad med spinat, tomat og fløde. Her til nye kartofler. 

Eftermiddag: Rugmelsbrød og frisk frugt

 

Baby: ris/gulerod/pastinak

Frugt: blomme/havre


TORSDAG

Chili sin carne med fuldkornsris, græsk yoghurt og ovn grillede gulerødder og squash.

Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød med kartoffel-spegepølse og frisk frugt

 

Baby: ris/gulerod/pastinak

Frugt: blomme/havre


FREDAG

Moussaka med kalvekød, kartofler og auberginer. Hertil brydebrød med krydderurter og tzatziki. 

Eftermiddag: hj. bagt knækbrød og grønt af gulerod, blommetomat og agurk

 

Baby: aubergine/kartoffel

Frugt: sommerbær

 


Her kan du se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter 2017 for vores tre køkkener:

 

Fælleskøkkenet

Humlebæk Børnehave

Sletten Legeakademi

Acceptér cookies

Denne hjemmeside gør brug af cookies. Vi bruger cookes til at lære, hvordan hjemmesiden bliver anvendt, så vi kan forbedre brugervenligheden.

Når du har accepteret cookies, kan du altid fjerne dem igen ved at slette dem i din browser.