Fælleskøkkenet

Dagens måltider tilberedes i det store fælleskøkken i Væksthuset, Baunebjergvej 550, samt i køkkenet i Sletten Legeakademi.

 

Øverst fra venstre køkkenleder Pernille, vores chauffør Niels, Ane og Suzan - nederst fra venstre Lea, Mette, Meherija og Siré

 

DAGENS MENU

 

MANDAG
Kartoffel/porresuppe. Hertil hj. lavet tomatsalsa og durumflute.
Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød med hvidløgsost og frisk frugt.
Baby: Kartoffel/porre/æble
Frugt: blomme/spelt


TIRSDAG
Smør selv rugbrød med æggesalat, frisk tomat, oksespegepølse og banan. Hertil finger grønt af peberfrugt, broccoli og gulerod.
Eftermiddag: grove kanelboller og frisk frugt
Baby: rodfrugt
Frugt: bær/havre


ONSDAG

Torsk i karry med jordskokker. Her til bulgur og hj. lavet blommechutney.

Eftermiddag: Mange-kernebrød og frisk frugt

Baby: gulerod/jordskok/bulgur
Frugt: fersken/hirse


TORSDAG

Pastasalat med feta, soltørrede tomater, agurk, majs, oliven og ristede kikærter. Her til brade-pandebrød med rosmarin og hvidløgsdressing
Eftermiddag: Rugbrød, kalkunpølse og frisk frugt.

Baby: kartoffel/rodfrugt
Frugt: banan


FREDAG
Frikadeller og kold kartoffelsalat m/friske ærter, radise, cherrytomat og sauce verde.
Eftermiddag: Hj. bagt knækbrød og frisk frugt

Baby: Mos af kartoffel/gulerod/majs
Frugt: melon

 

 

MANDAG
Hokkaidosuppe med topping af ristede græskar-kerner og æbler. Her til grovbrød.
Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød med lamme-spegepølse og frisk frugt

Baby: kartoffel/ærte/blomkål
Frugt: æble/spelt


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med hj. lavet sildepostej,  kalkun m/pickles, gulerodsspread og mild ost. Her til råkost af blomkål, pære, ærter med mild olie- eddike dressing
Eftermiddag: Ølandshvedeboller og frisk frugt

Baby:  ris/kål/ærter
Frugt: blomme/æble/havre


ONSDAG
Rødspættefilet i fad med spinat, tomat og fløde. Her til nye kartofler.  
Eftermiddag: Rugmelsbrød og frisk frugt

Baby: ris/gulerod/pastinak
Frugt: melon


TORSDAG
Chili sin carne med fuldkornsris, græsk yoghurt.
Eftermiddag:  ovnstegte kartofler og oste-haps

Baby: linser/gulerod/rødbede
Frugt: banan


FREDAG
Oksekødslasagne. Her til sommersalat og brydebrød med krydderurter.  
Eftermiddag: A38 med melonsalat og havregryn

Baby: aubergine/kartoffel
Frugt: A38 og melonsalat

 


Her kan du se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter 2017 for vores tre køkkener:

 

Fælleskøkkenet november 2017

Fælleskøkkenet april 2017

Humlebæk Børnehave

Sletten Legeakademi

Denne hjemmeside anvender cookies til at analysere og forbedre brugen og brugeroplevelsen. En cookie er en lille tekstfil, som bliver lagret på din computer.

Hvis du ikke ønsker, at der bliver lagt cookies på din computer, eller hvis du ønsker at slette cookies, der allerede ligger der, er fremgangsmåden lidt forskellig fra browser til browser. Du kan finde en vejledning til, hvordan du skal gøre på hjemmesiden: http://minecookies.org/

Læs også Fredensborg kommunes cookiepolitik

Acceptér ikke cookies Acceptér kun funktionelle cookies Acceptér alle cookies