Fælleskøkkenet

Dagens måltider tilberedes i det store fælleskøkken i Væksthuset, Baunebjergvej 550, samt i køkkenet i Sletten Legeakademi.

 

Øverst fra venstre køkkenleder Pernille, vores chauffør Niels, Ane og Suzan - nederst fra venstre Lea, Mette, Meherija og Siré

 

DAGENS MENU

 

MANDAG
Græskarsuppe med topping af græsk yoghurt samt
ristede rugbrødsstave.

Eftermiddag: Rugmelsbrød, torskerogn samt frisk
frugt
Baby: kartoffel/græskar
Frugt: havre/æble


TIRSDAG
Smør selv rugbrød med makrel m/mayo, leverpostej
m/rødbede, ærtehummus og banan. Her til finger-
grønt af kål, tomat og grøn peber
Eftermiddag: gulerodsboller og frisk frugt

Baby: kartoffel/ærte
Frugt: banan


ONSDAG

Fish & chips, ovnstegte kartofler og mild coleslaw.
Eftermiddag: trekornsboller og frisk frugt

Baby: bulgur/gulerod/majs
Frugt: blomme/abrikos


TORSDAG

Pizza med grønt af kartoffel, svampe og spinat. Her til stave af gulerod og blomkål, samt grøn dip.
Eftermiddag: kødpølse, rugbrød og frisk frugt.

Baby: kartoffel/blomkål/gulerod
Frugt:


FREDAG

Paprikagryde med kalkun, peberfrugt, pastinak, gulerod og porre.
Eftermiddag: knækbrød og frisk frugt

Baby: ris/peberfrugt/ærte
Frugt: banan

 

 

MANDAG
Cremet grønkålssuppe med æbler. Her til topping af ristet kalkunbacon samt ølands flute.

Eftermiddag: hj. bagt rugbrød samt frisk frugt
Baby: kartoffel/gulerod/grønkål
Frugt: pære/spelt


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med sildesalat, æg, karse, bøf-
tomat og kartoffelspegepølse
Her til ovnristet blomkål og broccoli  vendt med
pinjekerner
Eftermiddag: grove birkesboller og frisk frugt

Baby: linse/gulerod/æble
Frugt: blomme/havre


ONSDAG
Fiskefrikadeller, kold kartoffelsalat samt fingergrønt af blegselleri, peberfrugt og farvede gulerødder
Eftermiddag: speltboller og frisk frugt

Baby: ris/broccoli/ærte
Frugt: æble/dadler


TORSDAG

Byg-spelt-emmergrød med dadler. Her til topping af dansk æbler, kokosflager og kanel
Eftermiddag: Groft sigtebrød, oksepølse og
Grønt

Baby: ris/broccoli/ærte
Frugt: æble/blomme/hirse


FREDAG
Kyllingelår, ovnstegte kartofler, cremet feta-
dressing og fingergrønt af gulerod, glaskål og rød
peber.
Eftermiddag: Knækbrød og frisk frugt

Baby: kartoffel/tomat
Frugt: fersken/havre

 

MANDAG
Rødbedesuppe. Her til topping af creme fraiche og ristede brødskiver.
Eftermiddag: hj. bagt rugbrød, gulerodshummus og frisk frugt

Baby: blomkål/spelt
Frugt: sensommerbær/hirse


TIRSDAG
Smør selv rugbrød med karrysild, ostehaps, lammepølse og avokado. Her til finger grønt af gulerod, peberfrugt og glaskål.
Eftermiddag: grahamsbrød og frisk frugt

Baby: ærte/ris/broccoli
Frugt: melon


ONSDAG

Dampet mørksej med bagte grøntsager, mild
sennepssovs og nye små kartofler
Eftermiddag: musliboller og frisk frugt

Baby: majs/kartoffel/gulerod
Frugt: pære/abrikos/havre


TORSDAG
Blomkåls-cyrry med ris, samt topping af kokos, rosiner og friske krydderurter.
Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød, pikantost og frisk frugt

Baby: majs/kartoffel/gulerod
Frugt: pære/abrikos/havre


FREDAG
Gullash med årstidens grønt og dampede kartofler.
Eftermiddag: hj. bagt knækbrød og frisk frugt

Baby: jordskok/gulerod
Frugt: brombær/blomme/havre

 

 

MANDAG
Krydret indisk linsesuppe med flækærter.  Her til drænet yoghurt, koriander og naanbrød Eftermiddag: Rugbrød, leverpostej og frisk frugt

Baby: Flækærter/gulerod
Frugt: sveske/æble


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med skinke, laksesalat, frugtpålæg og agurk. Her til råkost af

Eftermiddag: Ølandshvedeboller og frisk frugt
Baby: kartoffel/kål
Frugt: figner/æbler


ONSDAG  
Ovnbagt laks med limesmør, bulgursalat med agurk, broccoli, gul peber og cherrytomat her til sauce verde.
 Eftermiddag: rødbedeboller og frisk frugt

Baby: ris/gulerod/pastinak
Frugt: pære/figen



TORSDAG
Fyld selv pitabrød med falafler, revet gulerod, agurk og cherrytomat. Her til mild krydderurtedressing  
Eftermiddag: Rugbrødsstave, ostehaps og frugt

Baby: kartoffel/ærte
Frugt: banan


FREDAG
Brasieret kalveskank med kartofler, rosenkål og gulerod.
Eftermiddag: knækbrød og frisk frugt

Baby: aubergine/kartoffel
Frugt: havre/abrikos

 


Her kan du se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter 2017 for vores tre køkkener:

 

Fælleskøkkenet november 2017

Fælleskøkkenet april 2017

Humlebæk Børnehave

Sletten Legeakademi

Denne hjemmeside anvender cookies til at analysere og forbedre brugen og brugeroplevelsen. En cookie er en lille tekstfil, som bliver lagret på din computer.

Hvis du ikke ønsker, at der bliver lagt cookies på din computer, eller hvis du ønsker at slette cookies, der allerede ligger der, er fremgangsmåden lidt forskellig fra browser til browser. Du kan finde en vejledning til, hvordan du skal gøre på hjemmesiden: http://minecookies.org/

Læs også Fredensborg kommunes cookiepolitik

Acceptér ikke cookies Acceptér kun funktionelle cookies Acceptér alle cookies