Dagens måltider tilberedes i det store fælleskøkken i Væksthuset, Baunebjergvej 550, samt i to mindre køkkener lokaliserede i henholdsvist Sletten Legeakademi og Humlebæk Børnehave.

 

DAGENS MENU

 

MANDAG

Græskar-gulerodssuppe. Hertil topping af æbler i

tern, ristede græskarkerner og brydebrød

Eftermiddag: hj. bagt rugbrød med hj. rørt

pikantost og frisk frugt

 

Baby:  gulerod/græskar

Frugt: pære/spelt


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med makrel i tomat, æggesalat,

kartoffel m/mayo og oksespegepølse.

Hertil finger grønt af agurk, cherrytomat og gulerod

Eftermiddag: sørisboller og frisk frugt

 

Baby:  gulerod/græskar/bulgur

Frugt: pære/spelt


ONSDAG

Lakselasagne med spinat og tomatsovs.

Her til tomatsalat og ølandsflute 

Eftermiddag:  Hj. bagt rugbrød og frisk frugt

 

Baby: søde kartofler/spinat

Frugt: æble/abrikos


TORSDAG

Pizza med revet gulerod, løg, courgetter og majs.

Her til tre slags grønt i stave og krydderurtedip 

Eftermiddag: Lune ovnstegte kartofler og stykker af ølpølse

 

Baby: søde kartofler/spinat

Frugt: æble/abrikos


FREDAG

Italienske kødboller i frisk basilikum-tomatsauce. Her til fuldkornspasta og revet parmesan

Eftermiddag: squashboller og frisk frugt

 

Baby: ris/gulerod/pastinak

Frugt: blomme/havre

 

MANDAG

Cremet jordskoksuppe med topping af rugbrødsflager med sprød parmaskinke. Her til durumflute

Eftermiddag:  hj. bagt rugbrød, leverpostej og frisk frugt

Baby: jordskok/kartoffel

Frugt: sommerbær


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med torskerognssalat, kalkun, agurk og hj. lavet frugtpålæg. Her til råkost af gulerod, rødbede, danske sommeræbler og ristede solsikkekerner

Eftermiddag: Speltboller og frisk frugt

 

Baby: jordskok/kartoffel

Frugt: sommerbær


ONSDAG

Fuldkornsgrød med smørristede speltkerner. Her til topping af æble/blommekompot sødet med abrikoser.

Eftermiddag:  Solsikke-gulerodsboller, oksespege-pølse og tre slags fingergrønt

 

Baby: ærte/majs/ris

Frugt: æble/blomme


TORSDAG

Indisk Dahl med raita, og naanbrød

Eftermiddag: Trekornsbrød, mild ost og

frisk frugt

 

Baby: ærte/ majs/ris

Frugt: æble/blomme/spelt


FREDAG

Kyllingekebab og rissalat med rød peberfrugt

ærter, persille og friske stykker af majskolber.

Her til sataysauce

Eftermiddag: Hj.bagt knækbrød og frisk frugt

 

Baby: bulgur/kål/peberfrugt

Frugt: banan

 

MANDAG

Rodfrugtsuppe med topping af ristede svampe. Her til fuldkorns flute.

Eftermiddag: hj. bagt rugbrød, kyllingepølse og frisk frugt

 

Baby: rodfrugt

Frugt: fersken/havre


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med sildepostej, æg m/tomat og mayo, oksespegepølse og ærtespread . Her til finger grønt af, peberfrugt, agurk og broccoli.

Eftermiddag: hvedekerneboller og frisk frugt

 

Baby: rodfrugt

Frugt: fersken/havre


ONSDAG

Torskefrikadeller med hj. lavet remulade, ovn fritter og grillede gulerødder og peberfrugt.

Eftermiddag: musliboller og frisk frugt

 

Baby: Kartoffel/broccoli

Frugt: æble/havtorn/dadler


TORSDAG

Gratineret pasta med aubergine, squash og tomat.

Her til hj. bagt rugbrød og basilikum-pesto.

Eftermiddag:  Groft sigtebrød, leverpostej og frisk frugt

 

Baby: Kartoffel/broccoli

Frugt: æble/havtorn/dadler


FREDAG

Marokkansk lammegryde med rodfrugtmos af kartoffel og knoldselleri. Her til græsk yoghurt og finger grønt af agurk, blomkål og rød peberfrugt

Eftermiddag: Hj. bagt knækbrød og frisk frugt

 

Baby: Mos af kartoffel/gulerod/ærter

Frugt: melon

 

MANDAG

Kartoffel-porresuppe med topping af sprøde rodfrugter. Her til hvidløgsflute.

Eftermiddag: hj. bagt rugbrød, flødeost og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/porre

Frugt: sensommerbær


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med fiskefrikadelle m/remulade, skinke, ostehaps og gulerodsspread

Eftermiddag: havregrynsboller og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/porre

Frugt: sensommerbær


ONSDAG 

Stegt makrelfilet, kartoffelsalat og balsamico-marinerede grønne bønner

Eftermiddag: Rugmelsboller og frisk frugt

 

Baby: ris/blomkål/jordskok

Frugt: pære/figner


TORSDAG

Pastasalat med ristede kikærter, broccoli, revet gulerod, rød peber og soltørrede tomater. Her til rosmarinbrød og avokadodressing

Eftermiddag: muslibar og frisk frugt

 

Baby: ris/blomkål/jordskok

Frugt: pære/figner


FREDAG

Forloren hare med rodfrugter, nye små kartofler, tyttebærsauce og sprød surkål

Eftermiddag: hj. bagt knækbrød og grønt af gulerod, blommetomat og agurk

 

Baby: aubergine/kartoffel

Frugt: melon

 


Her kan du se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter 2017 for vores tre køkkener:

 

Fælleskøkkenet

Humlebæk Børnehave

Sletten Legeakademi

Acceptér cookies

Denne hjemmeside gør brug af cookies. Vi bruger cookes til at lære, hvordan hjemmesiden bliver anvendt, så vi kan forbedre brugervenligheden.

Når du har accepteret cookies, kan du altid fjerne dem igen ved at slette dem i din browser.