Fælleskøkkenet

Dagens måltider tilberedes i det store fælleskøkken i Væksthuset, Baunebjergvej 550, samt i køkkenet i Sletten Legeakademi, Solvangsvej 5 A.

 

DAGENS MENU

 

MANDAG
Kartoffel/porresuppe med topping af ristede kerner. Her til timianflute
Eftermiddag: hj. bagt rugbrød, Hønsekødspølse og
og frisk frugt

Baby: kartoffel/porre
Frugt: bær/spelt


TIRSDAG
Smør selv rugbrød medkalkun, laksesalat, ostehaps
og agurk. Her til salat af bagte græskar, blomkål,
fennikel og jordskokker.
Eftermiddag: mange-kerneboller og frisk
Frugt

Baby: sød kartoffel/squash
Frugt: æble/spelt


ONSDAG
Torskefrikadeller, ovnbagte kartofler og coleslaw af
gulerod, kål og persille
Eftermiddag: grahamsboller og frisk frugt

Baby: broccoli/kartoffel
Frugt: pære/havre


TORSDAG
Fuldkornstærte med squash, gulerod og kylling. Hertil fingergrønt af agurk, gulerod og rød peber og avokadodip
Eftermiddag: Groft sigtebrød med hj. lavet æble-
abrikossyltetøj sødet med dadler


Baby: gulerod/bulgur
Frugt: hirse/havre/dadel


FREDAG
Karrygryde med årstidens grønt og kokosmælk.
Her til ris og mangochutney
Eftermiddag: knækbrød og frisk frugt

Baby: ris/ærter/kål
Frugt: banan

 

MANDAG
Gulerodssuppe med linser. Hertil ristede kerner fladbrød.
Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød med okse-spegepølse og frisk frugt.

Baby: rodfrugt
Frugt: speltflager/æble


TIRSDAG
Smør selv rugbrød med skinke, makrel i tomat m/mayo, og kogt æg. Hertil finger grønt af agurk, peberfrugt og cherrytomat
Eftermiddag: Koldhævet kærnemælksbrød og frisk frugt

Baby: ærte/kartoffel
Frugt: skovbær/havre


ONSDAG
Pandestegt rødspættefilet. Her til kogte kartofler, dampede gulerødder og remuladedip
Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød. Her til grønt i stave og hummus

Baby: jordskok/blomkål/kartoffel
Frugt: æble/figner


TORSDAG
Pizza med årstidens grønt og frisk mozzarella.
Her til hj.lavet grøn pesto
Eftermiddag: Rugsmækkere og frisk frugt.

Baby: rodfrugt
Frugt: fersken


FREDAG
Oksekødslasagne med årstidens grønt.
Her til tomatsalat med grønne bønner
Eftermiddag: Hj.bagt knækbrød og frisk frugt

Baby: Mos af kartoffel/ærter
Frugt: pære/havre

 

MANDAG
Rodfrugtsuppe med topping af græsk yoghurt og ristede rugbrødsflager. Her til durumflute
Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød, ost i skiver og frisk frugt.

Baby: rodfrugt/ris
Frugt: melon


TIRSDAG
Smør-selv rugbrød med kyllingepølse, leverpostej m/agurk, karrysild og banan. Her til fingergrønt af broccoli, gulerod og blomkål.
Eftermiddag: kerneboller og frisk frugt

Baby: kartoffel/squash/broccoli
Frugt: blomme/æble


ONSDAG
Bagt slethvar, kold kartoffelsalat med agurk peberfrugt, ærte og kørvel. Her til hj. bagt rugbrød
Eftermiddag: birkesboller og frisk frugt

Baby: gulerod/ris/peberfrugt
Frugt: æble/dadel


TORSDAG
Speltgrød med hørfrø og ristede solsikkekerner. Hertil kompot af æble og dadler
Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød og lammepølse. Her til grønt i stave

Baby: grød
Frugt: banan


FREDAG
Butter chicken med ris og let dampet kål
Eftermiddag: fastelavnsboller og frisk frugt

Baby: kartoffel/kål
Frugt: bær/havre

 

MANDAG
Tomatsuppe med fuldkornspasta. Hertil durumflute
Eftermiddag: Hj.bagt rugbrød med kyllingepostej. Her til frisk frugt

Baby: kartoffel/tomat
Frugt: pære/havre


TIRSDAG
Smør selv rugbrød medtorskerogn m/remulade frisk tomat, oksepølse og hj. lavet figenpålæg. Hertil marineret råkost af gulerod, spidskål, nektarin og figner  
Eftermiddag: Grove rosinboller og frisk frugt

Baby: kartoffel/gulerod
Frugt: nektarin/spelt


ONSDAG
Hvid fisk i karrysauce. Her til dampet broccoli og ris. Topping af kokosflager
Eftermiddag: Squashboller og frisk frugt

Baby: ris/squash
Frugt: pære/spelt


TORSDAG
Pastasalat med bagte rodfrugter og fetaost. Her til ristede kerner og hvidløgsdressing, samt  italienske flute
Eftermiddag:  A38 med musli og frugtsalat
 
Baby: ris/squash
Frugt:  æble/dadel/havre


FREDAG
Kyllingebryst ovn fritter og stuvet spidskål
Eftermiddag: hj. bagt knækbrød og frisk frugt

Baby: kartoffel/spidskål
Frugt: banan

 


Du kan se Fødevarestyrelsens seneste kontrolrapporter for køkkenet herunder:

Fælleskøkkenet januar 2020

Fælleskøkkenet november 2019

Denne hjemmeside anvender cookies til at analysere og forbedre brugen og brugeroplevelsen. En cookie er en lille tekstfil, som bliver lagret på din computer.

Hvis du ikke ønsker, at der bliver lagt cookies på din computer, eller hvis du ønsker at slette cookies, der allerede ligger der, er fremgangsmåden lidt forskellig fra browser til browser. Du kan finde en vejledning til, hvordan du skal gøre på hjemmesiden: http://minecookies.org/

Læs også Fredensborg kommunes cookiepolitik

Acceptér ikke cookies Acceptér kun funktionelle cookies Acceptér alle cookies