Fælleskøkkenet

Dagens måltider tilberedes i det store fælleskøkken i Væksthuset, Baunebjergvej 550, samt i to mindre køkkener lokaliserede i henholdsvist Sletten Legeakademi og Humlebæk Børnehave.

 

Øverst fra venstre: køkkenleder Pernille, vores chauffør Niels, Mette køkkenet i Sletten Legeakademi, Gertrud Fælleskøkkenet - nederst fra venstre: Meherija og Lea Fælleskøkkenet, Susanne køkkenet i Sletten Legeakademi, Maiken køkkenet i Humlebæk Børnehave

 

DAGENS MENU

 

MANDAG

Cremet tomatsuppe med fuldkornspasta. Her til

salsa af frisk tomat, agurk og peberfrugt samt

oregano-flute 

Eftermiddag: hj. bagt rugbrød, leverpostej og frisk

frugt

Baby: kartoffel/jordskok/ærter

Frugt: æble/blomme


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med sildepostej, mild spegepølse, 

kogt kartoffel m/mayo og hj. lavet pikantost.

Hertil finger grønt af agurk, broccoli og gul peberfrugt

Eftermiddag: musliboller og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/jordskok/ærter

Frugt: æble/blomme


ONSDAG

Laksefrikadeller, pastasalat med savoykål, æbler,

ristet courgette og hasselnøddekerner. Her til

krydderurte dressing   

 Eftermiddag: rugklapper og frisk frugt

 

Baby: hvede/gulerod/courgette

Frugt: pære/æble


TORSDAG

Grov risengrød med topping af æble/ingefær/kanel

kompot

Eftermiddag: Rugbrødsboller, kyllingepølse og frisk frugt.

Baby: hvede/gulerod/courgette

Frugt: pære/æble


FREDAG

Medisterpølse med stuvet grønkål, kogte kartofler og syltede rødbeder

Eftermiddag: hj. bagt kerneknækbrød og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/ grønkål

Frugt: blomme/æble

 

MANDAG

Kartoffelsuppe. Her til topping af tomatsalsa og durumflute

Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød, ostehaps og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/porre

Frugt: figner/æble


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med makrel i tomat m/mayo, leverpostej m/agurk, kalkun og banan. Her til råkost af gulerod, rødbede, pære og rosiner

Eftermiddag: gulerodsboller og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/porre

Frugt: figner/æble


ONSDAG

Sprødstegt kulmule med rodfugtfritter og sauce tatare.

Eftermiddag: kærnemælksboller og frisk frugt

 

Baby: rodfrugt

Frugt: dadel/appelsin/æble


TORSDAG

Grøntsagslasagne med fuldkornspasta. Her til

durumflute med hj. rørt kryddersmør

Eftermiddag:  Hj. bagt rugbrød, mild spegepølse og

frisk frugt.

 

Baby: rodfrugt

Frugt: dadel/appelsin/æble


FREDAG

Kylling i karry med topping af frisk æble, mango,

kokos og rosiner. Her til fuldkornsris

Eftermiddag: Hj.bagt knækbrød og frisk frugt

 

Baby: ris/broccoli

Frugt: banan

 

MANDAG

Gulerodssuppe med koriander og kokosmælk. Her til græsk yoghurt og brydebrød med drys af nigellafrø.

Eftermiddag: rugbrød, kyllingepølse og frisk frugt

 

Baby: ris/ærter/gulerod

Frugt: pære/havre


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med marinerede sild, kogt æg m/karse, oksespegepølse og ærtespread. Her til finger grønt af gulerod, blomkål og agurk.

Eftermiddag: hvedekerneboller og frisk frugt

 

Baby: ris/ærter/gulerod

Frugt: pære/havre


ONSDAG

Skipperlabskovs med kartoffel/rodfrugtmos og syltede rødbeder.

Eftermiddag: Sørisboller og frisk frugt

 

Baby:  majs/kartoffel/gulerod

Frugt:  pære/abrikos/havre


TORSDAG

Pasta med fyldig grøntsags sovs. Her til hvidløgsflute og revet parmesan

Eftermiddag: Rugbrødstave, hummus og frisk frugt

 

Baby:  majs/kartoffel/gulerod

Frugt:  pære/abrikos/havre


FREDAG

Bøf Stroganoff med mashed-potatoes

Eftermiddag: Groft sødmælksfranskbrød og frisk frugt

 

Baby:  bulgur/blomkål

Frugt: melon

 

MANDAG

Broccolisuppe. Her til topping af ristede græskarkerner og æbler i tern samt ølandsflute. Eftermiddag:  Rugbrød med torskerogn samt frisk frugt

 

Baby: broccoli/kartoffel

Frugt: æble/abrikos/spelt


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med rejesalat, flødeost m/agurk, ålerøget skinke og hj. frugtpålæg.

Her til fingergrønt af romanekål, broccoli og bolchebeder. 

Eftermiddag: solsikkeboller og frisk frugt

 

Baby: broccoli/kartoffel

Frugt: æble/abrikos/spelt


ONSDAG 

Dampet ising med selleriremulade, kogte kartofler og tomatsalat.

Eftermiddag: Havregrynsboller og frisk frugt

 

Baby: ris/gulerod/pastinak

Frugt: blomme/havre


TORSDAG

Vegetar Curry med bulgur og naanbrød

Eftermiddag: grahamsbrød, hj. æblemarmelade sødet med dadler og frisk frugt

 

Baby: ris/gulerod/pastinak

Frugt: blomme/havre


FREDAG

Marineret kalkunbryst og små kartofler stegt i ovn.  Her til rødbederåkost med appelsin og nødder.

Eftermiddag: hj. bagt knækbrød og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/kål

Frugt: banan

 


Her kan du se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter 2017 for vores tre køkkener:

 

Fælleskøkkenet

Humlebæk Børnehave

Sletten Legeakademi

Acceptér cookies

Denne hjemmeside gør brug af cookies. Vi bruger cookies til at lære, hvordan hjemmesiden bliver anvendt, så vi kan forbedre brugervenligheden.

Når du har accepteret cookies, kan du altid fjerne dem igen ved at slette dem i din browser.