Fælleskøkkenet

Dagens måltider tilberedes i det store fælleskøkken i Væksthuset, Baunebjergvej 550, samt i to mindre køkkener lokaliserede i henholdsvist Sletten Legeakademi og Humlebæk Børnehave.

 

Øverst fra venstre vores chauffør Niels, Jenny Fælleskøkkenet, Ane og Mette køkkenet i Sletten Legeakademi, nederst fra venstre Køkkenleder Pernille, Meherija og Lea Fælleskøkkenet, Maiken køkkenet i Humlebæk Børnehave

 

DAGENS MENU

 

MANDAG

Mulligatawny suppe – karrysuppe med kylling. Her

til ølandshvede flute.

Eftermiddag: Rugbrød med hj. lavet

æblemarmelade sødet med tørret frugt

Baby: kartoffel/ærte/sommerkål

Frugt: havre/bær


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med tun- eller torskerognsalat,

kartoffelpølse, grovhakket leverpostej og agurk.

Her til råkost af rød spidskål, æbler, ristede

hasselnødder og rosiner

Eftermiddag: græskarkerneboller og frisk frugt

 

Baby: kartoffel/ærte/sommerkål

Frugt: havre/bær


ONSDAG

Dampet mørksej med bagte grøntsager, mild

sennepssovs og nye små kartofler

Eftermiddag: musliboller og frisk frugt

Baby: linse/gulerod/æble

Frugt: pære/spelt


TORSDAG

Grøntsagssovs med ruccola. Her til pasta og revet ost.

Eftermiddag:  tomatboller, kalkunpølse og frisk frugt.

 

Baby: linse/gulerod/æble

Frugt: pære/spelt


FREDAG

Ungarnsk gullash med årstidens grønt og ”mashed potatos”

Eftermiddag: Hj. bagt knækbrød og frisk frugt

Baby:  bulgur/blomkål

Frugt: melon

 

MANDAG

Mulligatawny suppe – karrysuppe med kylling. Her

til ølandshvede flute.

Eftermiddag: Rugbrød med hj. lavet

æblemarmelade sødet med tørret frugt

Baby: kartoffel/ærte/sommerkål

Frugt: havre/bær


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med tun- eller torskerognsalat,

kartoffelpølse, grovhakket leverpostej og agurk.

Her til råkost af rød spidskål, æbler, ristede

hasselnødder og rosiner

Eftermiddag: græskarkerneboller og frisk frugt

Baby: kartoffel/ærte/sommerkål

Frugt: havre/bær


ONSDAG

Dampet mørksej med bagte grøntsager, mild

sennepssovs og nye små kartofler

Eftermiddag: musliboller og frisk frugt

Baby: linse/gulerod/æble

Frugt: pære/spelt


TORSDAG

Grøntsagssovs med ruccola. Her til pasta og revet ost.

Eftermiddag:  tomatboller, kalkunpølse og frisk frugt.

Baby: linse/gulerod/æble

Frugt: pære/spelt


FREDAG

Ungarnsk gullash med årstidens grønt og ”mashed potatos”

Eftermiddag: Hj. bagt knækbrød og frisk frugt

Baby:  bulgur/blomkål

Frugt: melon

 

MANDAG

Ærte-kartoffelsuppe. Her til brydebrød med oregano.

Eftermiddag: hj. bagt rugbrød, kylling-leverpostej og frisk frugt

Baby: rodfrugt

Frugt:  sensommerbær/hirse


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med karrysild, frikadelle m/syltede agurker, tomat og mild ost. Her til finger grønt af gulerod, peberfrugt og majskolbe.

Eftermiddag: flerkornsbrød og frisk frugt

Baby: rodfrugt

Frugt: sensommerbær/hirse


ONSDAG

Fish & chips - med citron mayo, ovn fritter og grillede rodfrugter.

Eftermiddag: grove æbleboller og frisk frugt

Baby:  majs/kartoffel/gulerod

Frugt:  pære/abrikos/havre


TORSDAG

Pizza med gulerod, løg, aubergine og tomat. Her til finger grønt af cherrytomat, agurk og blomkål

Eftermiddag:  Hj. bagt rugbrød, oksespegepølse og frisk frugt

Baby:  majs/kartoffel/gulerod

Frugt:  pære/abrikos/havre


FREDAG

Pasta bolognese med oksekød og årstidens grønt.

Her til fuldkornspasta og revet parmesan.

Eftermiddag: kerneknækbrød og frisk frugt

Baby: jordskok/gulerod

Frugt: melon

 

MANDAG

Flækærtesuppe med kål. Hertil ristet rugbrød og bacon i tern.

Eftermiddag: Osteboller og frisk frugt

Baby: Flækærter/gulerod

Frugt: sveske/æble


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med skinke m/surt, laksesalat, tomat og banan.Her til råkost af sommerkål, æbler, gulerod og tørrede figner.

Eftermiddag: Ølandshvedeboller og frisk frugt

Baby: Flækærte/gulerod

Frugt: sveske/æble


ONSDAG 

Gratinerede rødspættefileter med spidskål, tomat og ost. Her til fuldkornspasta.

Eftermiddag: solskinsboller og frisk frugt

Baby: ris/gulerod/pastinak

Frugt: blomme/havre


TORSDAG

Fyld selv pitabrød med revet gulerod, agurk, cherrytomat og falafler. Her til mild krydderurtedressing 

Eftermiddag: Rugbrødsstave, ostehaps og frugt

Baby: ris/gulerod/pastinak

Frugt: blomme/havre


FREDAG

Barbecuemarinerede kyllingelår, ovnkartofler og coleslaw

Eftermiddag: hj. bagt knækbrød med spidskommen. Her til frisk frugt

Baby: aubergine/kartoffel

Frugt: sommerbær

 


Her kan du se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter 2017 for vores tre køkkener:

 

Fælleskøkkenet november 2017

Fælleskøkkenet april 2017

Humlebæk Børnehave

Sletten Legeakademi

Denne hjemmeside anvender cookies til at analysere og forbedre brugen og brugeroplevelsen. En cookie er en lille tekstfil, som bliver lagret på din computer.

Hvis du ikke ønsker, at der bliver lagt cookies på din computer, eller hvis du ønsker at slette cookies, der allerede ligger der, er fremgangsmåden lidt forskellig fra browser til browser. Du kan finde en vejledning til, hvordan du skal gøre på hjemmesiden: http://minecookies.org/

Læs også Fredensborg kommunes cookiepolitik

Acceptér ikke cookies Acceptér kun funktionelle cookies Acceptér alle cookies