Fælleskøkkenet

Dagens måltider tilberedes i det store fælleskøkken i Væksthuset, Baunebjergvej 550, samt i køkkenet i Sletten Legeakademi.

 

Øverst fra venstre køkkenleder Pernille, vores chauffør Niels, Ane og Suzan - nederst fra venstre Lea, Mette, Meherija og Siré

 

DAGENS MENU

 

MANDAG
Rodfrugtsuppe, her til fritterede gulerødder eller
Brød-croutoner, samt durum flut
Eftermiddag: hj. bagt rugbrød, mild ost og
og frisk frugt

Baby: rodfrugt
Frugt: pære/havre


TIRSDAG
Smør selv rugbrød med tun- eller torskerognsalat,
avokado, kyllingepølse og hvidløgsost. Her til finger-
grønt
Eftermiddag: kanelboller og frisk frugt

Baby: sød kartoffel/selleri
Frugt: æble/sveske/spelt


ONSDAG

Fish & chips med karrydressing og årstidens
fingergrønt
Eftermiddag: græskarkernebrød og frisk frugt

Baby: Kartoffel/ærte/broccoli
Frugt: æble/dadel/gulerod


TORSDAG
Dahl med raita af agurk.  Her til brydebrød og græsk
yoghurt.
Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød, spegepølse og
frisk frugt

Baby: bulgur/squash/majs
Frugt: æble/dadel/gulerod


FREDAG
Frikadeller, dampede kartofler og stegt spidskål og
gulerod grønt.  
Eftermiddag: hj. bagt knækbrød og frisk frugt

Baby: ris/gulerod/pastinak
Frugt: banan

 

MANDAG
Kartoffel/porresuppe med topping af tomatsalsa.
Her til flute med rosmarin
Eftermiddag: Rugbrød med kalkun og frisk frugt.

Baby: kartoffel/porre/blomkål
Frugt: blomme/æble/havre


TIRSDAG

Smør selv rugbrød med ålerøget skinke, mild ost,  ærtehummus og banan

Eftermiddag: havregrynsboller og frisk frugt

Baby: ris, broccoli, ærte
Frugt: bær/speltflager


ONSDAG
Torsk i sennepssovs, dampede kartofler og gulerødder.
Eftermiddag: rugklapper og frisk frugt

Baby: Mos af kartoffel/broccoli/gulerod
Frugt: bær/æble/hirse


TORSDAG
Pasta med fyldig sovs af revet gulerod, selleri og squash. Her til revet ostebrød
Eftermiddag:  Hj.bagt rugbrød, spegepølse samt frisk frugt

Baby: Mos af ris/broccoli/ærter
Frugt: bær/æble


FREDAG
Kalvegryde med bacon og svampe. Her til fuldkornsris
Eftermiddag: knækbrød og frisk frugt

Baby: kartoffel/selleri
Frugt: banan

 

MANDAG
Hokkaidosuppe med topping af ristede kerner og friske æbler i tern. Her til italienske flute.
Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød med hj. frugtpålæg samt frisk frugt.

Baby: hokkaido/kartoffel
Frugt: æble/spelt


TIRSDAG
Smør selv rugbrød med karry sild, æg, frisk tomat
og oksepølse. Her til årstidens grønt
Eftermiddag: æbleboller og frisk frugt

Baby: grønkål/kartoffel
Frugt: banan


ONSDAG
Torskefrikadeller, bulgursalat med agurk, revet gulerod, rød peber og persille
Her til karrydressing
Eftermiddag: grahamsbrød og frisk frugt

Baby: Linse/gulerod/ærte
Frugt: æble/havre


TORSDAG

Fuldkornsgrød med smørstegte hvedekerner. Her til topping af æbler, rosiner og kokosflager
Baby: fuldkornsgrød


FREDAG
Påskefrokost :-)
 

 

MANDAG - påskecamp
Smør selv rugbrød, leverpostej, makrel i tomat m/mayo, mild ost og frugtpålæg. Hertil finger-grønt
Eftermiddag:  Groft sigtebrød og frisk frugt
 
Baby: blomkål/kartoffel
Frugt: bær


TIRSDAG
Lukket



ONSDAG
Lukket



TORSDAG
Lukket - Påske


FREDAG
Lukket

 


Her kan du se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter 2017 for vores tre køkkener:

 

Fælleskøkkenet november 2017

Fælleskøkkenet april 2017

Humlebæk Børnehave

Sletten Legeakademi

Denne hjemmeside anvender cookies til at analysere og forbedre brugen og brugeroplevelsen. En cookie er en lille tekstfil, som bliver lagret på din computer.

Hvis du ikke ønsker, at der bliver lagt cookies på din computer, eller hvis du ønsker at slette cookies, der allerede ligger der, er fremgangsmåden lidt forskellig fra browser til browser. Du kan finde en vejledning til, hvordan du skal gøre på hjemmesiden: http://minecookies.org/

Læs også Fredensborg kommunes cookiepolitik

Acceptér ikke cookies Acceptér kun funktionelle cookies Acceptér alle cookies